HIŠA T

HIŠA T

Trojane

85 m2

2024

Stanovanjska hiša

Prenova stanovanjske hiše s pogledom na travnike in gozd. Hiša bo deležna delne prenove, saj bodo zamenjani nekateri večji kosi pohištva, odstranjene obstoječe fronte omar in dodane nove, ki bodo usklajene z novim pohištvom po meri. Za subtilno barvno paleto, ki se poda k obstoječemu parketu in lesenim oknom, smo se odločili že ob prvem srečanju in jo suvereno umestili v prostore.

Vsak prostor je zasnovan smiselno in tako, da zadovolji potrebe vsakega člana družine. Dnevna soba z veliko svetlobe na vseh smereh bo imela udobno, a elegantno sedežno garnituro, popolno tako za družinska srečanja kot za mirne večere. Po meri izdelan regal s televizorjem bo krasil steno in nudil dovolj prostora za knjige in okrasne predmete, medtem ko bo nova klubska mizica služila kot osrednji del, ki se bo neopazno zlila s preostalim dekorjem.

Spalnice bodo spremenjene v umirjena zatočišča, od katerih bo vsaka odražala osebnost svojega stanovalca. V barvni shemi bodo prevladovali mehki, nevtralni toni, ki bodo spodbujali sprostitev in mir. Garderobne omare in nočne omarice po meri bodo poskrbele za praktične rešitve za shranjevanje, skrbno izbran dekor in tekstil pa osebno noto.

V bistvu je cilj tega prenovitvenega projekta ustvariti dom, ki ni le estetsko prijeten, temveč tudi funkcionalen in udoben, kar zagotavlja, da se vsak družinski član počuti cenjeno in sproščeno v svojem osebnem zatočišču.