PENTHOUSE

Penthouse

Lun, Pag

97 m²

2024

Stanovanje

Penthouse v mansardnem delu novega stanovanjskega objekta se ponaša s čudovitim pogledom na oljčni nasad in Sredozemsko morje. Barvno paleto stanovanja smo črpali iz čudovite zelene okolice in ji dodali lešnikove tone.

Notranja zasnova želi združiti naravno lepoto zunanjosti z udobjem in eleganco v notranjosti. Okna od tal do stropa omogočajo, da sončna svetloba preplavi prostor, kar ustvarja toplo in vabljivo vzdušje. V dnevni sobi smo bež garnituri dodali zelena in zelo udobna počivalnika, ki se odlično ujemajo s keramiko hrastovega dekorja.

V kuhinji eleganten kompakten pult dopolnjujejo elementi, odeti v nežne bež in zemeljske tone. Otok ni prevelik, a služi tako kot funkcionalen delovni prostor kot kot točka zbiranja, kjer lahko prijatelji in družina skupaj uživajo v obrokih in občudujejo osupljiv razgled.

Spalnice so ločene in so zatočišče miru. Glavna spalnica s pripadajočo garderobo ima edinstven pogled na morje, kar zagotavlja, da narava ni daleč od pogleda.

Premišljeni dodatki, kot so lončnice, skrbno izbrane tapete in jedilni stoli z dodatkom ratana prispevajo k organskemu občutku prostora.
Na splošno je penthouse popolna mešanica razkošja in narave ter ponuja miren pobeg od vrveža vsakdanjega življenja.